Søker landskapsarkitekt

Arkitektbua AS søker landskapsarkitekt med erfaring og solid kompetanse innen areal-/ landskapsplanlegging. Må beherske digitale planleggingsverktøy og ha god norsk både skriftlig og muntlig framstillingsevne.
Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver sammen med en hyggelig og tverrfaglig gjeng i trivelige lokaliteter midt i Trysil sentrum. Dette er arbeidsplassen for deg som i tillegg til faglige ambisjoner også vektlegger muligheter for det gode liv på landsbygda.
Vårt fortrinn er et team bestående av følgende fagområder: Arkitekt, landskapsarkitekt, bygningsingeniør og arealplanlegger (landskapsarkitekt, naturforvalter) som tilnærmet kan løse plan- og utbyggingsprosjekter fra a-å.
Firmaet står overfor et visst hamskifte pga medarbeidere som snart når pensjonsalder. Dette vil også på sikt kunne gi muligheter til å gå inn på eiersiden.
Trysil kommune har et ambisiøst reiseliv, godt skoletilbud, aktivt kulturliv og kan by på et bredt spekter av sunne fritidsaktiviteter ( www.trysil.kommune.no og www.trysil.no )
For spørsmål om stillingen, kontakt:
Per Anders Rundfloen, landskapsarkitekt MNLA – Mob 919 02 382
per.anders@arkitektbua.no
eller
Marte Vikheim Sørensen, sivilarkitekt MNAL, daglig leder – Mob 919 02 982
marte@arkitektbua.no